Bedrijven


Museum shop, Kantoor of Gift shop?

DelluF bied designer merchandise ontworpen vanuit het historische Delft. Het is de enige, eigenwijze, gifts en fashion collectie van Nederland geïnspireerd op de (kunst) geschiedenis van Nederland.

Van kantoor en huiskamer tot museum en gift shop, onze collectie is er voor alle leeftijden van kunstliefhebbers tot fashionistas.

Onze B2B customer bieden wij diverse mogelijkheden om een eigen collectie van producten samen te stellen passend binnen het eigen Store -concept. 

Indien gewenst leveren wij  een ‘full-range product-line’.

Dit betekend een origineel product, inclusief displays en verpakkingsmateriaal geheel op maat gemaakt voor uw shop en passend bij de collectie die u zelf samenstelt.

Onze, mens en milieu vriendelijke producten zijn een uitkomst voor de bewuste shopper en vergroot de diversiteit binnen het assortiment van uw (online) giftstore, museumshop, fashion store en ga zo maar door.

Door de producten van Delluf draagt uw shop ook bij aan de zorg voor mens en aarde zonder extra investeringen, die doen wij. Wilt u hierover meer weten…

..en bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Stel uw vragen via info@delluf.nl wij nemen dan z.s.m. contact met u op.