Missie


 Een zoek tocht naar het perfecte product

en de DELLUF’se waar(de)

Als Fashion brand ondersteunen wij vrijdenkers, creatives en innovators in het uitdragen van hun lifestyle. Als local brand houden wij van onze stad en willen wij bijdragen aan een betere wereld. Wij zijn opzoek naar het perfecte product. Om dit product te kunnen creëren is aandacht voor kwaliteit, design en detail van groot belang, maar niet genoeg.

Ons perfecte product is functioneel, duurzaam en circulair. Het helpt ons, om van de aarde een betere plek te maken. En het is tijd om dat (uit) te dragen.

 

Wat als je Footprint positief is

 Wat wij doen is onderdeel van het probleem. Tegelijkertijd ook onderdeel van de oplossing. Daar zijn we ons als merk, als mens, van bewust. Enerzijds produceren we en roepen we op tot consumeren. Anderzijds werken we hard aan een productlijn die een positieve footprint achterlaat. Dat is niet eenvoudig, maar de dromen van vandaag zijn de realiteit van morgen. Dromen en realiseren, op ze DelluF’s.

 

Versterk jou positieve energie

 Doen waar je gelukkig van wordt. Dat willen we voor onszelf. En voor jou. Maar gelukkig worden is hard werken. Daarbij ook je eigen impact minimaliseren en de wereld willen redden, dat lukt niet van de ene op de andere dag. Daarom zetten wij de eerste stappen voor jou. Door onze negatieve impact op mens en milieu te minimaliseren, maximaliseren wij jou positieve energie. Wij geloven dat als meer bedrijven dit doen, als alle bedrijven dit doen, het perfecte product geen droom is. 

Hoe wij samen bouwen

 DelluF is meer dan fashion. DelluF levert een bijdrage aan een betere wereld door zich in te zetten voor het perfecte product. Voor jou, je lijf, maar ook voor onze Aarde.

Daarom werken wij met partners die ook geloven in het perfecte product. Producenten die gebruik maken van organisch katoen, linnen en gerecyclede natuurlijke materialen.

 

DELLUF’s blauwe ogen

 Groene praat geloven op onze DelluF’s blauwe ogen, niet doen! Onze missie is pas wat waard als jij het perfecte product in je handen hebt. Daarom zijn onze T-shirts voorzien van GOTS en FAIRWEAR Foundation keurmerken en is onze fabrikant PETA gecertificeerd. Deze keurmerken laten zien welke weg ons product heeft afgelegd, van boer tot fabriek. Ze tonen aan dat ons product volledig vegan is geproduceerd. Dus geen dierlijke supplementen, dierproeven en/of testen. Draag DelluF en je zorgt ervoor dat de hard werkende vakmannen en vrouwen die onze producten produceren, in gezonde omstandigheden hun werk doen en daarvoor eerlijk beloond worden.

Zoals het hoort. Want het perfecte product, creëren we samen

 Waar sta jij?